Logo

Je rooster raadplegen

Samenvatting
Op deze pagina wordt kort uitgelegd hoe je je rooster kunt raadplegen.

Je kunt ook je rooster en meer raadplegen in de Mijn Fontys app.

Start

  • Ga naar http:myx-fontys.xedule.nl en log in met je Fontys account
  • Klik midden in het scherm op KIES ROOSTER
  • Open de lijst met groepen en selecteer de groep waarvan je het rooster wil zien. Of selecteer in de lijst met docenten de docent waarvan je het rooster wilt zien.

N.B. Soms is de lijst extreem lang. In dat geval staan waarschijnlijk de bronnen niet goed ingesteld. Klik dan op je naam linksonder en vervolgens op SELECTEER BRONNEN. Zorg dat in de bronnenlijst alleen UN aangevinkt staat.

Voorbeeld 1

Je bent in 2022-2023 derde jaar student van de opleiding Theologie / geestelijk begeleider en je ben voltijdstudent. Je zit dan in cohort 2020. Zoek in de lijst met groepen de groep 19_BaGB_2020vt. Klik onderin op ROOSTER OPSLAAN.

Voorbeeld 2

Je bent in 2023-2024 eerste jaar student van de opleiding Leraar Godsdienst Levensbeschouwing en je ben deeltijdstudent. Je zit dan in cohort 2023. Zoek in de lijst met groepen de groep 19_BaDRL_2023dt. Klik onderin op ROOSTER OPSLAAN.

Uitleg

19 staat voor FHTL, Ba staat voor Bacheloropleiding. GB voor de opleiding Theologie / Geestelijk begeleider en DRL voor de lerarenopleiding (Docent religie levensbeschouwing). Cohort is je jaar van aankomst: eerstejaars dus 2022 en vierdejaars 2019. Dt/vt staat voor deeltijd en voltijd.

Blader vervolgens in het rechterscherm of in de midden kolom onderin naar de eerste week van het nieuwe studiejaar. Je ziet daar nu het rooster van de betreffende groep.

Klik hier voor een handleiding
Laatst gewijzigd op 2023-09-01 13:26:39 door Stougie, Evelien